Loopbaancoaching

In je loopbaan kunnen zich omstandigheden voordoen waarbij jouw vitaliteit afneemt en zingeving zoek raakt. Je ligt niet meer op koers. Je hebt te lang hetzelfde werk gedaan met te weinig afwisseling of je hebt te weinig verbinding met je persoonlijke wensen en inspiratie. Dan wordt het wellicht tijd voor loopbaancoaching in de vorm van een koersonderzoek.
Het Loopbaan Koersonderzoek
Het koersonderzoek is gericht op het (her)vinden van een vitaliserende koers in je loopbaan. Aan de orde komen: persoonlijke levens- en werkervaringen; kennisdomeinen; kwaliteiten en vaardigheden; belemmerende overtuigingen; ontwikkelpunten; innerlijke drijfveren; levensthema’s; passie. Een koersonderzoek mondt uit in het vaststellen van het meest vitaliserende loopbaanperspectief. Afhankelijk van je behoefte kun je daarna kiezen voor begeleiding bij het bereiken van je doel, namelijk het vinden van de baan die het beste bij je past (zie ook vijf personal branding principes van YellowBox op de home pagina).

Ben je geïnteresseerd in loopbaancoaching of loopbaanadvies, neem dan geheel vrijblijvend contact op met Eunice Gubbels of vul het contactformulier in.

Testimonial Babette