Eunice Gubbels (1964)
Doel:          passie en talent helpen vormgeven.
Kwaliteiten: zacht en zakelijk, inspirerend en motiverend, maatwerk vanuit sterke betrokkenheid, luchtige presentatie.

 

Eunice wilde eigenlijk naar de Kunstacademie. Het werd HBO-jeugdwelzijnswerk, vanwege de vele creatieve vakken. Na haar afstuderen was de studie Rechtsgeleerdheid haar nieuwe uitdaging.

Eunice bekleedde in tien jaar tijd met succes diverse juridische functies bij verschillende organisaties. Van senior adviseur rechtspositie tot pv hoofd p&o en manager van een juridische afdeling. Onderwerpen als fraude, integriteit, strafzaken of gecompliceerde ontslagzaken passeerden de revue. Ook begeleidde zij als lijnmanager veranderingstrajecten binnen organisaties. 

Eunice startte een opleiding tot loopbaancoach toen ze tot de ontdekking kwam dat bij alles wat ze doet, zij het beste uit de mens of het team wilt halen. Deze ontdekking vormt tevens de rode draad in haar loopbaan: het tot bloei laten komen van al datgene wat een persoon aan kwaliteiten en bezieling in zich draagt is haar innerlijke drijfveer, haar passie. Sinds 2004 runt zij met veel plezier haar eigen bureau YellowBox, Loopbaancoaching & Training te Haarlem en is zij geregistreerd loopbaancoach en trainer. Eunice is van mening dat de weg naar inzicht in jezelf, het vinden van de baan die goed bij je past en/of het verbeteren van de teameffectiviteit, zoveel mogelijk een vreugdevolle positieve ontdekkingstocht dient te zien.